Nieuws

Artikel 'Week van Zorg en Welzijn'

Dongen, 7 februari 2017

 

Tijdens de open dag geven wij bij verschillende stands informatie voor toekomstige medewerkers, leerlingen en vrijwilligers. Bij de stand voor toekomstige cliënten en mantelzorgers wordt om 11.00 uur, 14.00 uur, 16.00 uur en 18.30 uur een presentatie gegeven over het CCD-project. U bent van harte welkom!

 

 

Activiteiten 'Week tegen eenzaamheid'

Dongen, 6 oktober 2016

 

 

Lezing dementie

Dongen, 26 augustus 2016

In samenwerking met Stichting Welzijn Ouderen Dongen (SWOD) organiseert Stichting Maria-oord op dinsdag 30 augustus 2016 een lezing over dementie. Door middel van een presentatie wordt onder leiding van dhr. Buijsen vertelt wat dementie inhoudt en welke vormen en gevolgen er zijn.

 

 

 

Presentatie ontwikkelingen ouderenzorg en het Community Care Concept Dongen voor de seniorenraad en partners

Dongen, 18 mei 2016

Dhr. Vlemmix heeft een presentatie geven inzake de ontwikkelingen in de ouderenzorg en het Community Care Concept Dongen voor de Seniorenraad en haar partners; Katholieke Bond voor Ouderen, Stichting Welzijn Ouderen Dongen en Stichting Open Bejaardenwerk ’s-Gravenmoer. Met maar liefst 18 personen hebben ze een impressie gekregen van het Community Care Concept, de ontwikkelingen in de ouderenzorg, de toekomstvisie van Maria-oord en nieuwbouwplannen. Ter afsluiting hebben ze een rondleiding gekregen door het klooster van de Zusters Franciscanessen van Dongen en hebben ze een bezoek gebracht aan de verpleegafdeling van Stichting Maria-oord.

 

 

 

 

60 vrijwilligers van De Zonnebloem bij Maria-oord

Dongen, 17 maart 2016

Artikel Weekblad Dongen, De Zonnebloem bij Maria-oord

 

 

 

Secretaris Generaal Erik Gerritsen bij Maria-oord

Dongen, 11 februari 2016

Twitterberichten van Erik Gerritsen, Secretaris Generaal Ministerie VWS, naar aanleiding van zijn bezoek aan Stichting Maria-oord.

 

 

 

Start pilot zorgvernieuwing

Dongen, 10 juli 2016

BN de Stem, start pilot zorgvernieuwing