VERPLEEGHUISZORG

 

 

Iedere bewoner binnen Maria-oord krijgt zorg op maat, afgestemd op zijn of haar mogelijkheden, behoeften en wensen. Het uitgangspunt voor de zorgverlening is het individuele zorgleefplan. Wij doen er alles aan om het welzijn, wonen en de persoonlijke verzorging in te richten op uw mogelijkheden en wensen, rekening houdend met uw (vroegere) gewoonten. Dit stemmen wij steeds met u en uw naasten af.

Binnen Maria-oord wordt met een eerst verantwoordelijke verzorgende (EVV) gewerkt. De EVV’er is het eerste aanspreekpunt voor u als bewoners en uw naasten. Onze medewerkers zijn betrokken, deskundig en bekwaam. Zo kunnen zij onze bewoners zorg volgens het nieuwe kwaliteitskader verpleeghuiszorg bieden.

We streven naar een voor u veilige, beschermende en sfeervolle woonomgeving. Door onze medewerkers wordt u gekend, gezien en werkelijk gehoord. Naasten zijn van harte welkom bij de gezamenlijke activiteiten in de huis- en tuinkamer. Individuele activiteiten worden met u afgestemd, u bepaalt wat er bij u past.