WERKEN BIJ MARIA-OORD

Maria-oord is een kleinschalige aanbieder van zorg, verpleging en welzijn. Wij leveren verpleeghuiszorg en zorg thuis op locaties in Dongen en Oosterhout. Ons motto is: ā€œKleinschalig Andersā€.

Wij streven er samen met 100 medewerkers naar een werkklimaat te creƫren waarbinnen het goed leven en werken is. Zorg van hoge kwaliteit en voldoende aandacht voor de cliƫnt is voor ons vanzelfsprekend. Binnen Maria-oord vinden we de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers uiterst belangrijk.

Werken bij Maria-oord is kiezen voor een speciale werkplek in een prachtig monumentaal pand. Zorgen, verplegen en begeleiden van cliĆ«nten in een kleinschalige omgeving. Je werkt met leuke collega’s. Samenwerking en plezier in je werk vinden we erg belangrijk.

Binnen Maria-oord wordt een open aanspreekcultuur nagestreefd, waarbij je de mogelijkheid hebt jezelf te zijn. Een open communicatie is in contact met cliĆ«nten en collegaā€™s van wezenlijk belang. Werken bij Maria-oord is een leuke uitdaging. We heten je dan ook van harte welkom.

Maria-oord hanteert functiewaardering conform FWG en CAO VVT.