VRIJWILLIGERS

Vrijwilligerswerk is een dankbare bezigheid. Binnen Maria-oord zijn er tal van activiteiten waarbij de hulp van vrijwilligers erg gewaardeerd wordt. Denk hierbij aan begeleiding tijdens de wandelmiddag of en meehelpen bij activiteiten op de verpleegafdeling.

Momenteel zijn wij op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen tijdens de maaltijden. Gezellig met onze bewoners aan tafel genieten van de (warme) maaltijd en zorgen voor een prettige sfeer. Iets voor u?

U kunt dus op allerlei manier uw steentje bijdragen als vrijwilliger bij Maria-oord. Wij kunnen uw hulp goed gebruiken! Neem contact op met onze coördinator dagbesteding/vrijwilligers, Femke Spapens, en kom erachter wat u voor Maria-oord kunt betekenen. Femke is te bereiken via 0162-381100 of info@mariaoord.nl. Onze vrijwilligers worden goed begeleid en hebben een vast aanspreekpunt. Tevens bedanken wij onze vrijwilligers tijdens de jaarlijkse vrijwilligersdag en de kerstviering.

Bent u als vrijwilliger of mantelzorger actief binnen de gemeente Dongen? Dan bent u via de gemeente automatisch verzekerd tegen ongevallen en schade aan persoonlijke eigendommen. Kijk voor meer informatie op www.dongen.nl/vrijwilligers