Sterk in je werk week

Sterk in je werk week

Wil je meer weten over de “Sterk in je werk week”?

Neem dan ook eens een kijkje op de volgende website:

Sterk in je Werk week 2023 | De Fitte Medewerker

 

Maandag 13-11-2023:

We beginnen de week gezond! Alle medewerkers konden genieten van een gezonde snack of lunch.

Voor iedereen lag er voldoende en gevarieerd fruit klaar om te pakken tijdens te pauze, of om mee te nemen en op een later moment op te eten.

Morgen staat er een hele leuke activiteit op de planning waar alle collega’s zich voor hebben kunnen aanmelden. Benieuwd wat dat is? Morgen lees je er meer over!

Dinsdag 14-11-2023:

De afgelopen week hebben alle collega’s de gelegenheid gehad om zich in te schrijven voor pilatus/yoga.

De aanmeldingen stroomden letterlijk binnen en de groep zat dan ook helemaal vol.

Wat het extra bijzonder maakt, is dat onze eigen collega Monique (receptioniste en medewerker Welzijn) deze bijzondere les heeft georganiseerd en zelf heeft gegeven.

Morgen komt de medewerker aan het woord. Wat doen zij om gezond en/of fit te blijven, hebben zij een bijzondere manier om te onstspannen of hebben ze een lekker (en gezond) recept dat ze graag met iedereen willen delen?

Gedurende de dag zul je verhalen en recepten voorbij zien komen. Dit wil je dus niet missen!

Woensdag 15-11-2023:

Vandaag lees je hier verhalen van onze medewerkers. Wat doen zij om gezond te blijven? Hoe blijven ze fit? Waar vinden zij ontspanning? Of hebben zij een (gezond) recept dat ze graag met iedereen willen delen?

We beginnen de dag met een gezond ontbijtje! Elke ochtend start een van onze collega’s op met heerlijke zelfgemaakte yoghurt! Zij ervaart dit als een echt (rust) momentje voor haarzelf voor de start van een, soms hectische, dag.

Omdat het (bijna) lunchpauze is delen we natuurlijk ook een lekker en makkelijk lunchrecept. Deze wil je zeker een keer proberen.

Smakelijk eten!

Collega Kristy, Verzorgende binnen Maria-oord op de verpleegafdeling, deelde het volgende verhaal met ons. Het is een onwijs leuk stukje geworden inclusief foto! Dit willen we jullie niet onthouden:

We sluiten de dag af met nog een lekker recept dat we hebben ontvangen:

We zijn alweer over de helft van de “Sterk in je werk week”.

Morgen staat er weer een ontspannende activiteit op de planning waar alle collega’s zich voor mochten inschrijven. Maar… daar vertellen we je morgen uiteraard weer alles over!

Donderdag 16-11-2023:

De ochtend stond in het teken van ontspanning. Saskia Eikhout-de Man is gediplomeerd massagetherapeut en kwam vanochtend speciaal voor onze medewerkers naar Maria-oord. Iedereen die wilde mocht zich inschrijven voor een voetreflexmassage van Saskia. En je begrijpt; de tijd vliegt voorbij als je zo in de watten wordt gelegd.

Ben je zelf ook geinteresseerd in een voetreflexmassage of een van de andere massages die Saskia aanbied? Neem dan ook een kijkje op haar eigen website:

https://www.saskiaeikhout.nl/

Morgen is alweer de laatste dag van de Sterk in je werk week. Deze sluiten we goed (en lekker) af. Tot morgen!

Vrijdag 17-11-2023:

Het is alweer de laatste dag van de Sterk in je werk week. We begonnen de week gezond en we hebben 2 hele mooie activiteiten georganiseerd. En natuurlijk hopen we dat de receptjes ook in de smaak zullen vallen.

We sluiten de week af met wat lekkers! Voor alle medewerkers stond er iets klaar voor bij de koffie.

We hebben veel positieve feedback ontvangen, vooral de yoga/pilatus les en de voetreflex zijn enorm goed ontvangen. We hopen dat dit iedereen weer energie heeft gegeven om de laatste weken van 2023 nog even te knallen. En wie weet wat we volgend jaar weer doen voor de Sterk in je werk week.