WELLNESS WEEK

WELLNESS WEEK

In de eerste week van maart werden de cliƫnten van de dagbesteding in Maria-oord extra verwend tijdens een Wellness week, verzorgd door medewerkers en vrijwilligers.

De ruimte van de dagbesteding was hiervoor speciaal omgetoverd tot een echte beautysalon waar het heerlijk rook naar lavendel en kleurrijke tulpen op de tafels prijkten. Vooraf was bij de cliĆ«nten geĆÆnventariseerd wat hun wensen waren.

De cliƫnten konden kiezen uit het laten masseren van hun handen, de nagels laten verzorgen en deze desgewenst ook laten lakken. Ook een gezichtsbehandeling behoorde tot de mogelijkheden. Natuurlijk was er door middel van een praatje ook extra aandacht voor de cliƫnten.

De hele dag door werden zij verwend met verse jus dā€™orange, verse fruithapjes, koffie, thee en bonbons. Tussen de middag werden ze getrakteerd op een door de keuken samengesteld verwendiner.

Cliƫnten mochten ook nog aangeven wat zij zelf graag wilden. De ƩƩn koos voor het luisteren naar pianomuziek, de ander gaf de voorkeur aan een ritje op de duo-fiets of een wandeling. Voor elk wat wils! Aan het eind van de dag kregen de cliƫnten nog een goedgevulde goodiebag mee naar huis, gevuld met verzorgingsproducten en een doosje bonbons.

Dat de Wellness week in de smaak viel bij de cliƫnten, bleek wel uit hun leuke reacties na afloop.

Kortom een week die voor herhaling vatbaar is en die dankzij de inzet van heel veel vrijwilligers een groot succes is geworden. Met extra dank aan onze collega, Karin van Oosterhout, voor het sponsoren van producten en Skin & Feet Balance by Karin van Oosterhout.